Vakantie voor de paarden & pony’s

Vakantie voor de paarden & pony’s

De paarden en pony’s hebben er al een tijd hals reikend naar uitgekeken nadat, woensdag 20 juli  de hoefsmid de hoefijzers bij de paarden en pony’s eraf had gehaald, was het donderdag 21 juli dan zover. De paarden en pony’s van Manege het Roessingh genieten van hun  vakantie in een  mooi groot natuur gebied! Maar hoe breng je elk jaar 16 paarden op hun vakantie adres? Dit jaar is dit mede mogelijk gemaakt door BWG stable, onze ambassadeurs Wim Ben en Gerco Schröder en Potijk Holland vervoer! Nadat de vrachtwagens op 21 juli om 9.00 uur waren gearriveerd bij de manege, zijn we begonnen met inladen van de paarden en pony’s. Pony Wimpie heeft al heel wat ritjes gemaakt naar zijn vakantie bestemming en wist ondertussen wat er ging gebeuren met als gevolg dat hij eerder in de vrachtwagen stond dan dat zijn begeleider het in de gaten had. Nog geen uur later stonden alle  paarden en pony’s in de vrachtwagens en reden de vrachtwagens richting vakantiebestemming. Daar aangekomen werden ze een voor een uitgeladen en gezamenlijk losgelaten in de wei waar ze de komende weken kunnen genieten van hun welverdiende vakantie!

Ondertussen werd er hard gewerkt door onze vrijwilligers bij de manege. Nadat de stallen waren leeg geschept zijn ze goed schoon gemaakt met hoge drukspuiten! Ondanks de warmte waren er weer genoeg vrijwilligers aanwezig!

De komende weken is de manege gesloten. We beginnen weer op maandag 22 augustus met onze jaarlijkse ponykamp tot en met vrijdag 26 augustus, in deze week zijn we ook weer bereikbaar! De lessen beginnen op maandag 29 augustus!

Namens Manege het Roessingh wensen wij onze vrijwilligers en onze paarden en pony’s  een fijne vakantie

19

Foto’s vakantie paarden & pony’s


Terug naar Fotoalbumsoverzicht