Bea 50 jaar!

Bea 50 jaar!

Op zaterdag 23 april is Bea 50 jaar geworden. Daarom hebben wij, ruiters, vrijwilligers en manegeteam op zaterdag 16 april een verrassingsfeestje voor Bea georganiseerd.
En dat is niet makkelijk om iets voor Bea in het geheim te organiseren… Om 12 uur was de voltige zogenaamd gepland en een verjaardagsfeestje om 12.15 uur. Dat vond Bea al vreemd, want normaal is dat ook om 12 uur. Maar goed, zei Bea: “Het zal wel…”.
Om 11.45 uur was de hele voorbereiding klaar, want Bea is afrijd ruim op tijd aanwezig. 11.50 uur geen Bea… 11.57 uur geen Bea…. 12.00 uur precies daar kwam Bea aan! In de versierde kantine, inclusief met spandoek en Sarah te paard, werd Bea verwelkomd met een daverend gezang “Lang zal ze leven!”. Bea was sprakeloos, iets wat ze nooit is. Van Nicol kreeg ze een verjaardagsrozet opgespeld en vervolgens werd ze meegenomen naar de binnenmanege waar een opdrachtenspel volgde. Bea is heel goed in het organiseren van verjaardagsfeestjes, en de opdracht bij de K van kinderfeestjes was: Geblinddoekt Jody borstelen. Ook is Bea heel goed in het versieren van paaseieren en deze verstoppen, de opdracht bij de letter E van eieren was: Een circuit rennen met in beide handen een lepel met een ei erop. Senna de hond is vaak aan Bea’s zijde, bij de letter H moest Bea tien grappige anekdotes over Senna vertellen. Ook moest Bea iets uitbeelden, hierbij ging ze op handen en knieën een beetje zijwaarts, licht ondeugend, heen en weer lopen, dit was dus Malle. Bij de letter F moest Bea een puzzel in elkaar leggen, wat haar niet makkelijk afging, en uiteindelijk geholpen moest worden door haar zussen. Toen de puzzel klaar was moest ze deze omdraaien en verscheen aan de achterzijde een foto van Bea tijdens een springparcours op haar paard Mister Percy. Tot slot moest ze nog zoveel mogelijk beesten opnoemen die beginnen met de letters van haar naam BEA. Na alle opdrachten met goed gevolgd afgelegd te hebben mocht ze bij de letter C alle cadeaus in ontvangst nemen, gezeten op haar verjaardagsstoel. Daarna volgde er nog een stokpaardjes carrousel uitgevoerd door Marjolein, Isa, Sarah, Judith en Charlotte. Na afloop van het grote spektakel in de binnenmanege ging de jarige met alle gasten naar de kantine waar koffie, sap en lekkers was voor iedereen.

Bea, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!


Terug naar In het zonnetjeoverzicht