Corona update van Malle & Don (nr.2)

Corona update van Malle & Don (nr.2)

Hoi paardenvrienden.

Ik zeg het maar meteen het is rustig en saai in de stal!  Mijn wekelijkse ontsnappingen uit de stal richting voerkar is zero. Maar deze houden jullie tegoed. Ik heb leuke reacties op mijn 1e update ontvangen. Dit bracht een discussie bij ons in de stal. Don het grootste paard van de manege dacht dat hij door zijn postuur en looks beter als woordvoerder  kon optreden namens de paarden en pony’s. Iedereen begon zich ermee te bemoeien. Nadat Don en ik samen het een en ander hadden besproken waren we het ermee eens dat ik woordvoerder blijf.

Pablo is de buurman van Minie geworden hij moest  tijdelijk in een andere stal staan omdat zijn drinkbak kapot was. Maar het bevalt hem, dus hij blijft in deze stal.

We hebben een leuke activiteit voor jullie bedacht. We zijn van de week op de foto gegaan. Heidi Ulrich heeft van de foto op haar pc een tekening van ons gemaakt. Deze tekening kunnen jullie downloaden van onze site
.
Als je de  tekening heb ingekleurd mag je deze per post opsturen zodat we de manege daarmee kunnen versieren. Je mag er een foto van maken en op fb zetten bij de update of neem de tekening mee als de lessen weer beginnen. Je kunt natuurlijk ook je slaapkamer ermee versieren. Broertjes, zusjes mogen uiteraard ook meedoen.

Groetjes van ons allen


Terug naar Actueeloverzicht