Welkom op de site van Stichting Manege het Roessingh!

Voorvertoning van videoLeuk dat je de weg naar onze site hebt gevonden. Wij zijn in ieder geval ontzettend trots op onze site! Ik hoop dat je vindt waarnaar je op zoek bent. Wij hebben geprobeerd zo compleet mogelijk te zijn.

Bij Manege het Roessingh wordt de mogelijkheid geboden, aan zowel ruiters met een beperking als ruiters zonder beperking, veilig en verantwoord paard te rijden.

Naast het specifieke Therapeutisch Rijden en het Aangepast Paardrijden, worden er groepslessen gegeven van recreatieve en sportieve aard. Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd waaronder: spelletjesdag, dressuurdag, showavond en het ruiterkamp. Ook neemt een groep ruiters jaarlijks deel aan de VPGO Landdag.

Naast het manegeteam van vaste instructeurs en medewerkers is er een team van vrijwilligers dat zich dagelijks inzet tijdens de diverse werkzaamheden. Onderlinge samenhorigheid en betrokkenheid is hierbij heel belangrijk op onze manege. Ruiters maken in een veilige en geborgen omgeving kennis met de paarden en pony’s en leren paardrijden, hierbij rekening houdend met hun mogelijkheden.

Naar ik hoop, tot ziens!
Judy Branger
Hoofd Manege het Roessingh

[maxbutton id=”1″]


Terug naar Nieuwsoverzicht